Kurobox NAS-Central Forums

Welcome to the Kuro Community
It is currently Sun Jun 24, 2018 11:50 pm

All times are UTC-06:00




Forum locked  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Genlink wowes
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 7:06 am 
Offline

Joined: Sun Apr 17, 2005 1:40 pm
Posts: 16
Hi folks,

I wanted to lend a heads up on GenLink. It is a little rough around the edges.

Once the PRO booted, I followed the instructions here
http://linkstationwiki.net/index.php/GenLink#First_boot_of_the_new_Genlink_rootfs

PORRTAGE_BINHOST in /etc/make.conf was wrong so I changed it to this:
PORTAGE_BINHOST="http://downloads.linkstationwiki.net/LSPro_ARM9/Distributions/Genlink/Binaries/armv5tejl-softfloat-linux-gnueabi/"

Ran the emerge command, it completed and moved on to other things.

Later I rebooted the PRO and trying to ssh in caused this error.
ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host

So I took the drive out, mounted on another system and removed /etc/ssh_host*.

Now it boots but ssh doesn't seem to load.

I'll post if I get it fixed. Perhaps I'll try to get telnet running on it.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 9:43 am 
Offline

Joined: Fri Jul 13, 2007 2:30 am
Posts: 1
re-emerging ssh from source should sort that out.

Do this before you reboot.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited